Semester i Ludvika

May 5, 2011

Jag ser verkligen fram emot min semester i sommar och det ska bli väldigt trevligt att åka och hälsa på mormor och morfar i Ludvika för jag har inte varit och hälsat på som på flera år sedan nu och det tycker jag känns lite tråkigt att det aldrig blir av eftersom de bor så himla långt bort. Jag tycker det är jätte roligt hos mormor och morfar och det finns mycket skoj att göra i Ludvika. Jag tycker att det ska bli jätte skönt med en semester i sommar och jag kommer att ligga i mormor och morfars hängmatta och bara slappna av. Men mormor och morfar bor ganska trångt så vi får bo på hotell Ludvika. Det jag ser fram mest emot är nog mormors hembakade semlor som hon brukar bjuda på för dom är det godaste som finns tycker jag. Hoppas bara att det blir fint väder när jag är där.

Leave a Reply