flytta till mjölby

May 6, 2011

Mjölby är ett trevligt litet ställe som jag funderar på att flytta till. Det finns flera anledningar till att jag har planer på att flytta till Mjölby. Först och främst så måste jag säga att jag trivs väldigt bra där och jag har många vänner som bor i Mjölby för jag har växt upp där. Det är lugnt och skönt där och jag är egentligen ingen storstads människa och kan känna att det är lite stressigt att bo i en stor stad med mycket människor och bilar som åker på gatorna. Det är ett himla liv om man jämför med ett ställe som Mjölby. Sen är det så att jag egentligen inte har råd att bo där jag bor nu och jag har alltid ont om pengar och måste snåla mycket hela tiden. Min plan är att bo på ett hotell Mjölby i en vecka på min semester för att känna hur det känns innan jag flyttar dit på riktigt.

Leave a Reply