Nu har jag börjat träna

October 29, 2011

Nu har jag äntligen kommit igång med träningen och jag har till och med köpt mg ett gymkort och det har jag aldrig gjort förut så nu är jag väldigt seriös med min träning ska jag be att få tala om. Jag har redan varit där och tränat några träningspass och det känns ovant med ändå roligt. Jag måste erkänna att jag känner mig lite vilsen men jag börjar förstå hur alla maskiner fungerar och så där nu i alla fall. Det finns ju många träningsmaskiner på gymmet och vissa av dom är faktiskt riktigt roliga. Men jag brukar inte använda löpbandet så mycket för jag föredrar att gå promenader i naturen istället för att stå på ett löpband på gymmet. Jag tränar mest styrketräning när jag är där. Det är ju lite av en omställning att börja träna måste jag säga för jag är ju van att ligga på min ssoffa och äta chips.

Leave a Reply