Hur firar man midsommar?

April 16, 2013

Ibland tycker jag att det är svårt att veta vad man ska göra på vissa högtider. Ett exempel på en sådan högtid är midsommar. Detta kan bero på att mina föräldrar inte föddes i Sverige, så de har aldrig firat midsommar där de växte upp. Jag vet att många av mina vänner brukar åka till diverse landställen och supa med sin släkt på midsommar, men jag har aldrig gjort det. Kanske är det för att jag inte har någon släkt i Sverige och jag har verkligen inte något landställe. På midsommar brukar vi i min familj istället gå på bio, det är rätt skönt eftersom det inte är någon annan som ser på bio på midsommar. Det är precis som min kompis som är muslim berättade, hon brukar gå på bio på julafton för då brukar det vara helt tomt i salongen och de får som en privatvisning.

Leave a Reply